Peste 10.000 de semnături în campania pentru un nou spital de copii

Peste 10.000 de semnături în campania pentru un nou spital de copii

2
DISTRIBUIȚI

Peste 10 mii de oameni au spus deja „DA.Reuşim pentru un nou spital de copii!”, la nici două săptămâni de la debutul campaniei iniţiate de Fundaţia Culturală Academică Timişoara – FACT pentru construcţia unui nou corp de clădire la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu.  „Oamenii au înţeles mesajul acestei campanii, au înţeles că este vorba de un exerciţiu de responsabilizare civică, de a face front pentru rezolvarea unei nevoi a întregii comunităţi.


Reacţiile sunt excelente şi suntem absolut convinşi de reuşita demersului nostru”, a comentat viceprimarul Sorin Grindeanu, devenit ţinta atacurilor ARD Timiş pentru că s-a alăturat campaniei. Ioan Gârboni, preşedintele FACT, consideră că  „guvernanţii nu pot face ureche surdă la aşa o reacţie a unei comunităţi locale. În fapt, numărul de semnături este sigur mai mare ! Încă nu am centralizat toate listele şi este absolut posibil ca într-o săptămână să avem surpriza ca numărul să se dubleze.”  Toţi cei care doresc să se alăture campaniei pot semna petiţia pe http://www.dareusim.ro/ sau pot trece pe la corturile amplasate în Piaţa Libertăţii, Piaţa Aurora şi Piaţa Sinaia.

2 COMENTARII

  1. Este interesant ca nu am auzit ca vreun om de afaceri timisean din topul milionarilor in euro sa fi donat vbreo suma sau sa se fi angajat sa sprijine financiar construirea cladirii….

  2. Asta e campanie
    Ce sa faci cu semnaturile
    Pentru spital trebuie cladire si bani nu Semnaturi
    Asta e o campanie pe fata pe spatele copiilor bolnavi
    Rusineeeeeeeee!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.