Surpriză de proporții pentru Liviu Dragnea din partea PSD Timiș. Cine s-a...

Surpriză de proporții pentru Liviu Dragnea din partea PSD Timiș. Cine s-a alăturat mișcării de susținere a lui Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, primește o nouă lovitură din partea PSD Timiș. Contestația depusă de Sorin Grindeanu la excluderea din partid de către CEX a fost însoțită și de un alt document – o scrisoare semnată de toți cei 55 de primari social-democrați din Timiș, de cei 16 consilieri județeni și de cei șase parlamentari, inclusiv de deputatul Matei Suciu, singurul din filiala Timiș care a votat pentru demiterea guvernului Grindeanu.


În această scrisoare se cere ca să fie aprobată contestația depusă de președintele filialei Timiș, Sorin Grindeanu. Documentul a fost trimis atât lui Liviu Dragnea, cât și comisiei care va judeca contestația fostului premier.

Această mișcare vine după ce, săptămâna trecută, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a venit la Timișoara să pună un președinte în locul lui Grindeanu, dar a plecat fără a reuși acest lucru și promițând că va susține în fața conducerii centrale a partidului solicitarea filialei ca șefia organizației să fie asigurată de președintele executiv Călin Dobra, până se va lămuri definitiv dacă Grindeanu este sau nu exclus din PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.