O femeie acuză polițiștii că nu o protejează de un vecin care...

O femeie acuză polițiștii că nu o protejează de un vecin care a bătut-o cu un par în stradă, în miezul zilei VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

ambulanta

O femeie acuză oamenii legii că nu iau nicio măsură după ce un vecin de-al ei a agresat-o în plină stradă, acesta nefiind primul de acest gen. Săptămâna trecută, aceasta, în timp ce se întorcea de la școală cu fetița sa de 7 ani, a fost lovită cu parul în cap de un bărbat în comuna Ticvaniu Mare, județul Caraș-Severin.

„Veneam cu fetița mea de 7 ani de la școală. Vecinul Florea Drăgan mi-a ieșit în cale cu un par, a început să mă amenințe că îmi omoară fata și m-a lovit de trei ori în cap cu parul și peste mâini și spate.


Nu e prima dată când acesta face așa ceva. Cu două săptămâni în urmă, m-a alergat cu toporul să mă omoare. Acum un an, la fel, m-a înjurat și m-a amenințat! Am depus plângere la Poliția Ticvaniu Mare, dar nu știu cum s-a întâmplat că s-a pierdut plângerea. Autoritățile nu iau nicio măsură!”, a povestit femeia, citată de expressdebanat.ro. Aceasta susține că nu reușește, de zile în șir, să obțină un număr de înregistrare de la secția de poliție din comună.

Mama agresată în data de 2 octombrie a spus că îi este frică să iasă din casă. „Noi locuim la periferia comunei, am trei fete minore și îmi este frică să mai ies din casă sau pe ele să le mai las singure. Am de la medicul legist 9 zile de îngrijiri medicale după ce mi-a dat cu parul în cap, a vrut să îmi omoare fetița când o aduceam de la școală și nu se poate lua nicio măsură?!”, a spus victima.

Reprezentanții IPJ Caraș-Severin susțin însă că iau măsuri în acest caz. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare. În continuare, polițiștii din Ticvaniu Mare fac cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc fapta care ni s-a adus la cunoștință”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

1 COMENTARIU

  1. Din 8 Octombrie si pana acum ati mai contactat IPJ Caras-Severin sa vedeti ce au facut exact? Politia din localitate si asa nu a facut nimic pana acum. Rusine politistilor care nu au fost in stare sa isi faca treaba! Daca era familia lor la mijloc sigur statea alfel treaba. Rusine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.