Noapte de petrecere cu invitatele speciale Maria Antona şi Narcissa

Noapte de petrecere cu invitatele speciale Maria Antona şi Narcissa

0
DISTRIBUIȚI

Seria de petreceri Friday Sessions se întoarce în Timişoara printr-un eveniment în cadrul căruia amatorii de muzici electronice vor avea parte de o noapte în care invitatele speciale ale petrecerii vor fi Maria Antona şi Narcissa.

Maria Antona a reuşit să-şi creeze un nume cunoscut în Grecia, fiind considerată cea mai bună DJ-iţă şi producătoare din această ţară. De-a lungul anilor, ea a fost invitată să mixeze în Liban, Ibiza, Italia, Cipru, Germania sau Egipt şi a devenit cunoscută datorită pieselor „All Right“ sau „I want more“.


Alături de activitatea sa ca DJ, Maria Antona este o cunoscută prezentatoare a show-ului TV „Dance Zone“ şi are o emisiune numită “People’s Choise” la MAD Radio. Muzica ei este un balans între house şi deep house cu influenţe din muzica anilor 80 şi 90 şi a fost inclusă în TOP 100 World Female Djscontest în cadrul unui clasament realizat de revista Djanemag.

Narcissa este atrasă de muzica electronică încă înainte de 2000. Primul contact cu echipamentul de DJ l-a avut în anul 2003, în clubul Life din Ploieşti. Într-un timp foarte scurt reuşeşte să se impună pe plan local şi devine rezidentă în club Escape din Ploieşti. În vara lui 2006 a mixat în mai multe locuri din Spania şi a devenit un nume cunoscut pentru amatorii de muzci electronice din întreaga ţară.

Alături de cele două invitate speciale ale petrecerii, la faţa locului vor mai fi prezenţi rezidentul Andreas Sam şi Sonophone. Biletele pentru primul episod din seria Friday Sessions, care va avea loc vineri, 20 octombrie, la No Name, costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.