Incident tragic în vestul țării: un bărbat a plonjat cu mașina în...

Incident tragic în vestul țării: un bărbat a plonjat cu mașina în lac. Teoria macabră a anchetatorilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Oamenii dintr-o localitate din vestul țării au fost martorii unui incident tragic, noaptea trecută. Locuitorii comunei arădene Ghioroc au sunat la 112 după ce au văzut cum o mașină a plonjat, cu viteză, în lacul imens din localitate, scrie ghidularadean.ro. Primii care au ajuns la faţa locului însă au fost polițiștii Postului de Poliție Ghioroc.


La momentul sosirii lor, maşina încă se mai zărea pe lac, apa încă nu pătrunsese în cantitate suficient de mare în autoturism să-l scufunde. Apoi, la fața locului au ajuns și cei de la ISU Arad, aducând un echipaj de descarcerare grea, o autospeciala de scafandri, barcă şi un echipaj cu doi ofițeri și șapte subofițeri.

Oamenii legii au descoperit că la volanul mașinii se afla un bărbat de 42 de ani, din localitatea arădeană Covăsânț, care, după o ceartă cu soția, a decis să-și pună capăt zilelor. Din primele informații, motivul neînțelegilor a fost faptul că bărbatul a cumpărat un TIR, iar soția sa nu a fost de acord.

Mașina a fost scoasă din lac, în cele din urmă, însă bărbatul nu a fost găsit. Căutările au durat până în această dimineață, la ora 4.00. Astăzi, echipajele specializate vor reveni la Ghioroc pentru a încerca să-l găsească pe bărbat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.