Surpriză pentru polițiștii de frontieră de la Cenad: motivul pentru care s-a...

Surpriză pentru polițiștii de frontieră de la Cenad: motivul pentru care s-a întors în țară, din Italia, un tânăr dat în urmărire generală

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră care lucrează în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din județul Timiș, au avut parte de o surpriză, aseară.


Aceștia au legitimat, la intrarea în țară, un tânăr de 34 de ani, venit în România să se predea autorităților care au emis pe numele lui un mandat de urmărire generală.

Tânărul este din județul Caraș-Severin. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării. Alerta a fost introdusă de autorităţile române la data de 10.01.2018.

Bărbatul era căutat pentru executarea unei pedepse cu închisoarea de 1 an și o lună, condamnat pentru uz de fals. Bărbatul a declarat că a venit din Italia cu intenția de a se preda autorităților.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.