Festivalul de magie, introdus pe agenda culturală a Primăriei Timișoara cu o...

Festivalul de magie, introdus pe agenda culturală a Primăriei Timișoara cu o minciună ordinară. Cine a dezvăluit adevărul VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Timișoara va avea în 2018 un nou festival. Propunerea a fost făcută ieri de consilierul local PNL Grigore Grigoroiu care a cerut 150.000 de lei pentru organizarea Festivalului Magiei. Primarul Nicolae Robu a explicat necesitatea unui astfel de festival astfel: „Avem în Timișoara o mulțime de reprezentanți ai acestui domeniu, al magiei, și există mare interes al publicului pentru așa ceva și eu consider, alături de atâția alți colegi, și, desigur, și alături de dumneavoastră, de majoritate, că ar fi de interes, de atractivitate pentru oraș un astfel de festival, în care să fie aduși magicieni remarcabili, care într-adevăr excelează prin ceea ce sunt în stare să facă”.

După plen, Grigoroiu a declarat că ideea a aparținut Casei de Cultură din Timișoara.

Șeful Casei de Cultură Pavel Dehelean a dezmințit însă declarațiile făcute de Grigoroiu.


„Dacă era ideea mea, atunci o introduceam pe agendă (Agenda culturală – n.r.). Am aflat de la şedinţă, ca şi dumneavoastră. Dacă aveam ideea asta, atunci o puneam pe agendă. Nu ştiu, eu nu l-am gândit, trebuie să mă edific să vedem ce se doreşte. O astfel de chestiune, un astfel de festival de magie, nu am mai făcut. Am făcut cursuri de magie cu Lorenzo Cristian la Ziua Copilului, dar un festival de sine stătător, dar o să vorbesc şi cu domnul Grigoriu să vedem care e situaţia, dar e nedrept să mi se atribuie mie”, a declarat, astăzi, Dehelean, pentru PRESSALERT.ro.

Subiectul festivalului nu a fost fost discutat nici în Comisia de cultură din cadrul Consiliului Local Timișoara. „Habar nu am avut de această propunere. Nici nu ştiam că în Timişoara există o comunitate de magicieni. Nu s-a discutat nimic în Comisia de Cultură despre acest festival. Agenda Culturală nu s-a discutat niciodată în comisii”, ne-a explicat consilierul local PSD Ion Ardeal Ieremia.

Şeful Comisiei de Cultură, Simion Moşiu, confirmă spusele lon Ardeal Ieremia, declarând pentru PRESSALERT.ro că „fiind vorba de magie, totul e necunoscut şi e ceva magic”.

1 COMENTARIU

  1. Daca aceasta comunitate reuseste sa faca vreo magie prin care sa ne scape de aceasta catastrofa numita Robu, ca cat se face mai repede, cu atat mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.