ASU Politehnica speră să-i pună piedică Sibiului. Antonio Foale, despre întâlnirea cu...

ASU Politehnica speră să-i pună piedică Sibiului. Antonio Foale, despre întâlnirea cu Alex Pelici: ”Suntem prieteni până la meci și după”

0
DISTRIBUIȚI
Cornel Predescu Foto: Virgil Simonescu

”Băieții în ghete” au parte de un nou meci foarte greu pe teren propriu duminică. ASU Politehnica o întâlnește pe FC Hermannstadt, una dintre marile favorite la promovare. Cu această ocazie se vor înfrunta și doi tehnicieni bănățeni: Alexandru Pelici, cel al oaspeților, respectiv Antonio Foale, care ocupă banca alb-violeților după plecarea lui Andone.

Duminică vremea se va îmbunătăți, astăzi în schimb terenul ”Știința” era acoperit de un strat gros de zăpadă. De altel Liga a III-a și două jocuri din eșalonul secund s-au amânat. ”Pregătim jocul ca să câștigăm. Terenul este cum este, trebuie să te adaptezi la condițiile care ți se oferă, altă soluție nu ai. O să fie mult mai greu, probabil nu o să fie un joc spectaculos. Dar trebuie să ne adaptăm”, a declarat Antonio Foale despre condițiile din jocul cu Sibiu.

”Principalul” lui ASU Poli își cunoaște bine adversarul, mai ales că pe banca sa se află un timișorean. ”Îmi este și prieten bun, îl cunosc ca și om, aud, văd că este și un antrenor foarte bun, mă bucur pentru el, suntem prieteni până la meci și după meci”, a conchis Toni Foale. Debutant în B ca tehnician la 54 de ani, Foale a recunoscut că a avut emoții la Mioveni, unde echipa sa a revenit și a remizat (1-1), dar putea să și câștige pe final. ”Am avut emoții, au fost excesive la meciul trecut, …mi-am înghițit și limba dar cred că a ieșit bine.


Nu cred că le-am transmis și jucătorilor starea, dacă am făcut-o am greșit”, a conchis cel care a primit încredere din partea suporterilor până în vară.

Predescu, despre plecarea lui Andone: ”Moment neplăcut”

Jucătorii lui ASU Poli par să fi trecut peste ”șocul” plecării lui Bogdan Andone. ”Ne așteaptă un meci foarte dificil. E o echipă foarte bună a campionatului. Sperăm ca la ora jocului să fim 100% concentrați și să câștigăm meciul. Ne așteaptă un meci foarte dificil ținând cont și de vreme… Întotdeauna nu e un moment plăcut când se schimbă stafful, nu e nici pentru conducere, nici pentru jucători, dar noi suntem profesioniști și trebuie să ne facem datoria față de club, să mergem mai departe, să ne facem treaba cât mai bine”, a spus Cornel Predescu.

În tur ASU Poli a pierdut la limită la Sibiu, scor 0-1. ”Normal, noi tratăm fiecare meci în parte la victorie, așa cum a fost și cel din tur, nu am reușit, sperăm să ne luăm revanșa…”, a mai spus Predescu.

”Urmează un meci foarte greu, cu una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, care are jucători cu experiența Ligii I, un antrenor foarte bun. A avut rezultate, a eliminat FCSB din Cupă, sperăm să facem un meci bun și să ieșim câștigtori”, a precizat Ionuț Plămadă.

”A fost o perioadă mai grea pentru noi, cu așa zisele probleme. Cu schimbarea staffului, dar am reacționat bine, indiferent de cine e antrenor cred că am avut o reacție pozitivă. La toate cluburile se intâmplă, nu le putem numi chiar lucruri grave. Asta a fost, trecem peste, nu trebuie să ne plângem de milă. Trebuie să ne adaptăm la orice sistem”, a spus singurul marcator al lui ASU Poli în runda trecută.

Partida ASU Politehnica – FC Hermannstadt se dispută duminică, de la ora 14.00, pe arena ”Știința”, în etapa a 26-a a Ligii a II-a. Sibiul se află pe locul 2, cu 53 de puncte, în timp ce timișorenii sunt pe 7, cu 38 de puncte. La gazde revine Poparadu și Mera în urma suspendărilor, în schimb va ”sta” Scutaru, are a acumulat patru cartonașe galbene. De asemenea, Giuricici e incert după o accidentare acuzată în urma ultimului meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.