Președintele Consiliului Județean Timiş, întâlnire cu premierul Dăncilă. Ce le promite timișenilor...

Președintele Consiliului Județean Timiş, întâlnire cu premierul Dăncilă. Ce le promite timișenilor şeful Guvernului

0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a avut, astăzi, o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă. În cadrul reuniunii care a avut loc la Palatul Victoria, Dobra i-a lansat premierului o invitaţie de a veni la Timişoara, pentru a susţine proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană. La fel ca şi în cazul reuniunilor cu alţi foşti premieri, s-a lăsat cu promisiuni legate de investiţii în infrastructura sportivă, fără a se menţiona însă sume sau denumiri de obiective.

“Județul Timiș este extrem de important pentru Guvern și de aceea l-am asigurat pe domnul președinte Călin Dobra de tot sprijinul meu și al echipei guvernamentale în ceea ce privește investițiile necesare pentru comunitatea timișeană.


Cred că decizia de a numi un secretar de stat din Timiș la Ministerul Culturii și Identității Naționale (n.r. – Ion Ardeal Ieremia, regizor și membru PSD) arată angajamentul ferm al Executivului pentru proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. În acest context, în perioada următoare voi vizita județul Timiș deoarece unele proiecte mari de infrastructură rutieră trebuie impulsionate”, a declarat prim-ministrul, Viorica Dăncilă, conform unui comunicat de presă emis de CJ Timiş.

La rândul său, Călin Dobra a declarat că “am avut o întrevedere cu premierul României, doamna Viorica Dăncilă, căreia i-am lansat invitația de a veni la Timișoara în contextul derulării proiectului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. În cadrul discuției de astăzi, doamna prim-ministru și-a arătat disponibilitatea ca Guvernul să susțină acest proiect important pentru întreaga comunitate din județul Timiș. Discuțiile s-au axat și pe dezvoltarea infrastructurii rutiere și sportive, dar și pe necesitatea de a implementa cu succes Programul Național de Dezvoltare Locală”, a precizat președintele Consiliului Județean Timiș, în cadrul aceluiași comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.