Șah mat la construcția Institutului Oncologic la Timișoara. De ce s-ar putea...

Șah mat la construcția Institutului Oncologic la Timișoara. De ce s-ar putea pierde finanțarea

0
DISTRIBUIȚI

institut oncologic

După un an de analize, comisia de analiză din cadrul Direcției de Sănătate Publică a respins unica ofertă depusă pentru construcția Institutului Oncologic la Timișoara, promis de ani buni.


Firma vizată a depus contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. În final, oferta a fost respinsă definitiv, astfel că licitația va trebui să fie refăcută.

„Din păcate, s-a anulat licitația pentru proiectarea Institutului Oncologic, proiect gestionat de DSP. Din informațiile pe care le am, trebuie reluată întreaga procedură. Nu este o informație plăcută, ținând cont că de un an de zile comisia de evaluare a analizat și mai apoi a dat decizia de respingere a ofertei. Singura ofertă care s-a depus a fost declarată neconformă. De obicei, la o singură ofertă termenul nu poate să fie mai mare de două zile. Am avut discuții cu doamna ministru al Sănătății. Eu consider că este foarte important pentru întreaga zonă și eu consider că dacă ministerul nu se implică în această finanțare, va fi scoasă de pe lista de investiții”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Durata de realizare a Institutului Oncologic era estimată la 35 de luni, iar valoarea construcției este de peste 511 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.