Surpriză la Timișoara Saracens după eșecul cu CSM. Campioana primește din nou...

Surpriză la Timișoara Saracens după eșecul cu CSM. Campioana primește din nou sprijinul unei legende pe final de sezon

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara Saracens nu a trecut prin momente grozave în ediția 2017-18 a SuperLigii. Bănățenii sunt doar pe locul 4 după eșecul cu scandal de acasă în fața lui CSM București, dar optimismul pare să răsară din nou în Ronaț. La fel ca în sezonul trecut, încheiat cu un nou titlu național, conducerea clubului apelează la serviciile sud-africanului Chester Williams. Acesta va conduce echipa alături de Sosene Anesi începând cu meciul din weekend de la Heidelberg, vital pentru obiectivul european.

Dan Dinu s-a fotografiat astăzi cu Chester Williams, prietenul care la nevoie se cunoaște. ”A sosit și artileria grea”, a scris conducătorul Timișoara Saracens pe pagina sa de socializare. ”Perla Neagră” va fi prezentată din nou miercuri în Banat, el urmând să antreneze echipa campioană la rugby până în vară. O mișcare asemănătoare a dat roade în ediția trecută, după îndepărtarea lui Grainger Heikell, tot în luna aprilie.

”E nevoie de experiența și spiritul său de campion pe final de sezon. Principal rămâne în continuare Sosene Anesi, el va fi director tehnic… Acum a venit și pentru rugby, nu doar pentru universitate.


E un antrenor care a jucat și a câștigat finale. Meciul de la Heidelberg trebuie câștigat și trebuie să ajungem la Bilbao în finală”, a confirmat Dușan Filipaș, vicepreședintele Saracens TM, pentru PRESSALERT.ro.

Timișoara Saracens are în primul rând obiectiv în Europa, unde, dacă nu cedează avantajul dobândit în tur, cu Heidelberg (scor 26-20), se califică în grupele Challenge Cup 2018-19.

Revoltați la adresa arbitrajului și acuze grave către FRR

Nu doar arbitrajul lui Vlad Iordăchescu i-a înfuriat pe bănățeni după meciul din weekend cu CSM, scor 6-11. Dan Dinu a făcut acuze și mai grave legate de ”familia rugby-ului românesc”, care pot fi văzute în postarea sa (mai jos).

”Nu știu dacă se va întâmpla ceva, dar noi insistăm… O să cerem oficial clarificări la federație pe tema acestui subiect”, a comentat și Dușan Filipaș. Acesta a mai spus că jucătorul Kevin Luitters, lovit ”mișelește” în duelul cu echipa din Capitală, fără ca adversarul să vadă măcar cartonaș galben, nu are fractură, dar i-au fost afectate coastele și trei-patru săptămâni va fi indisponibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.