Timișoara 89ers a suferit prima înfrângere în ediția 2018 a Campionatului Național...

Timișoara 89ers a suferit prima înfrângere în ediția 2018 a Campionatului Național de Fotbal American. Pentru bănățeni urmează un duel acasă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timișoara 89ers / Facebook

Timișoara 89ers a disputat ieri doar al doilea meci oficial din actualul sezon.


După ce au învins în prima rundă la București pe Warriors, bănățenii au trebuit să se recunoască acum învinși pe terenul celeilalte grupări din Capitală: Rebels. Gazdele s-au impus cu 32-12.

În prima repriză David White a fost coșmarul oaspeților. Acesta a marcat două touchdown-uri. Ene și Dinu au pătruns și ei în suprafața de țintă pentru Rebels în același interval de timp. Timișorenii au încercat să revină în meci dar a reușit în cele din urmă doar două eseuri, prin Bogdan Cocoșilă și Florin Velcotă. Iar gazdele au mai reușit de asemenea să puncteze o dată până la final.

Primul joc pe teren propriu în actualul sezon pentru 89ers va fi sâmbăta viitoare, în Dacia, când vor primi reprlica celor de la Mureș Monsters. Duelul cu bucureștenii de la Rebels a contat pentru runda a 4-a, în jocul precedent, cu Warrior, elevii lui Jared Stokes s-au impus cu 25-14.

”Suntem dezamăgiți că am pierdut, Rebels e o echipă bună, foarte disciplinată… Dar sunt mulțumit de lupta dată de echipa mea. Am luptat până la final. Sunt mereu lucruri pe care le putem îmbunătăți. Trebuie să ne facem jocul nostru. Nu avem mult timp să ne pregătim pentru că avem meci sâmbătă, dar vom pune în teren cei mai buni oameni pe care-i avem la dispoziție”, a declarat Jared Stokes, head coach Timișoara 89ers, pentru firstdown.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.