Anunțul meteorologilor. Cum se schimbă vremea în vestul țării

Anunțul meteorologilor. Cum se schimbă vremea în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Meteorologii anunță că vremea se va răcori puțin în următoarele două săptămâni, în Banat, astfel că nu vom mai avea temperaturi de 30 de grade Celsius.

“Temperatura aerului va marca o ușoară scădere la începutul intervalului, așa încât, în ziua de 8 mai, la nivelul regiunii vor fi maxime în jur de 24 de grade și minime de 10…12 grade.


Ulterior, vremea se va încălzi ușor, iar până la finalul săptămânii media maximele va fi de 25…26 de grade, iar a minimelor de 13…14 grade. La mijlocul lunii mai va fi posibilă o răcire; valorile termice maxime vor coborî spre o medie de 22 de grade, iar cele minime vor fi în jur de 11 grade, apoi spre finalul intervalului de referință se prognozează o creștere ușoară de temperatură”, spun meteorologii despre vremea pentru următoarele două săptămâni.

De asemenea, în Banat vor fi intervale în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în perioada 10 – 12 mai și după data de 15 mai.

La Timișoara este posibil să plouă miercuri și sâmbătă, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse, în această săptămână, între 24 și 26 de grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.