Relație simplificată cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. O etapă birocratică...

Relație simplificată cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. O etapă birocratică a fost eliminată

0
DISTRIBUIȚI

cjas timis

Toate documentele pe care le folosiți în relația cu cei de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate nu mai trebuie ștampilate. Asigurații, furnizorii de servicii medicale și medicamente, precum și toți colaboratorii CJAS nu mai sunt nevoiți să aplice ștampila pe declarații, cereri, contracte sau orice alte documente depuse la CJAS Timiș.

Astfel, conform prevederilor legale în vigoare, furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, precum și furnizorii de materiale sanitare specifice, care sunt persoane fizice, persoane juridice de drept privat sau entităti fără personalitate juridică, nu mai au obligația de a aplică ștampilă pe documente sau înscrisuri depuse la casa de asigurări de sănătate.

„Concret, aceste acte normative vin în sprijinul furnizorilor, ușurându-le activitatea, întrucât nu mai este necesară aplicarea parafei medicului, a ștampilei cabinetului/unității medicale și nici a semnăturii olografe a medicului pe documentele emise în baza contractului cu casa de asigurări de sănătate și anume: bilete de trimitere, concedii medicale, prescripții medicale, etc.


Facem apel la toți factorii implicați – medici, farmacii și unități sanitare – să respecte actele normative în vigoare, pentru a nu mai pune asigurații pe drumuri”, a transmis Victor Dumitrascu, conducătorul CJAS Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.