Timişoara Saracens, înfrângere pe fondul problemelor cu banii. CSM Bucureşti s-a impus...

Timişoara Saracens, înfrângere pe fondul problemelor cu banii. CSM Bucureşti s-a impus clar în jocul din semifinalele Cupei Regelui

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara Saracens nu a reuşit să treacă peste problemele financiare din ultimul timp şi a cedat la scor pe teren neutru cu CSM Bucureşti. A fost 31-8 pentru echipa din Capitală în meciul disputat la Cluj în sferturile de finală ale Cupei Regelui.

Jocul nu a început foarte rău pentru bănăţeni la Cluj.


După ce CSM-ul a deschis scorul dintr-o penalitate, Eugen Căpăţînă a marcat primul eseu al partidei, rămas însă netransformat. Scorul a devenit apoi 5-6 după o nouă lovitură de pedeapsă acordată bucureştenilor. Agoniseala adversarilor a fost dublată de Vlaicu, tot din faze fixe. Rus şi Burcea au văzut apoi cartonaşul galben iar repriza s-a încheiat cu scorul de 8-12 după reuşita lui Samoa din lovitură de penalizare. Acelaşi Vlaicu a fost exact în repriza secundă şi a dus scorul la 18-8 pentru CSM Bucureşti. Scorul a căpătat apoi proporţii. 8-24 şi încă un timişorean, Lazăr, abia intrat, a fost trimis zece minute pe margine. Schimbările bănăţenilor nu au avut efect şi pe final echipa din capitală a înscris şi un eseu, transformat. Campionii, în schimb, au mai fost penalizaţi cu un „galben” la Rose.

S-a încheiat 8-31 şi Timişoara Saracens va juca finala mică a Cupei Regelui sâmbăta viitoare pe „Arcul de Triumf” împotriva rivalei din Baia Mare.

Timişoara Saracens: Taupaki, Căpăţînă, Doge, Stewart, Iftimiciuc, Neculau, V. Rus, Morrison, Conache, Rose (cpt.), Shennan, Manumua, Fercu, Zaharia, Samoa. Au mai intrat: Rupanu, Rădoi, Mariş, Whitehurst, Mureşan, Lemnaru, Lazăr, Halalilo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.