Informatica Timișoara a jucat la Săcălaz ultimul meci acasă. Eșec categoric și...

Informatica Timișoara a jucat la Săcălaz ultimul meci acasă. Eșec categoric și cu Dunărea Călărași

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timișoara e încă deținătoarea titlului, dar sfârșește sezonul în anonimat. Pe lângă transformările prin care a trecut echipa, alb-violeţii de pe parchet au fost nevoiţi să dispute ultimul joc de pe teren propriu din play-off, scor 0-4 cu Dunărea Călăraşi, tocmai la Săcălaz.

Sala „Constantin Jude” a fost ocupată luni cu antrenamentele celorlaltor echipe „profi” din oraş.


De asemenea, după cum se ştie, luni seara sala e ocupată şi de amatori. Informatica a ales astfel să joace acest meci în Sala Sporturilor din Săcălaz. Oaspeţii nu au avut probleme în a-şi apropia victoria în faţa trupei pregătite de antrenorul-jucător Valentin Ilaş, cel care i-a luat locul lui Daniel Rupa.

A fost 0-4 (0-3) prin golurile înscrise de Plugaru, Cesar Ribeiro, Vârlan şi Alberto Galan. Informatica e ultima în grupa ei din play-off, cu zero puncte. Timişorenii mai dispută un singur meci în acest sezon al Ligii I, pe terenul celor de la Imperia Wet (4 mai).

Deşi nu a avut succes la seniori, tinerii Informaticii se remarcă în continuare şi luptă pentru accesul în finala campionatului U19. Mai mult, selecţionerul Robert Lupu i-a chemat la lot pe Sergiu Gavrilă şi portarul Roberto Voin, cei doi au debutat în testul 2 cu Armenia, scor 5-3 săptămâna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.