ASU Politehnica a făcut prima mutare a verii. Un mijlocaş de bandă...

ASU Politehnica a făcut prima mutare a verii. Un mijlocaş de bandă care a mai fost dorit în trecut a semnat cu alb-violeţii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica a oficializat azi primul transfer pentru sezonul 2019-20. Mijlocaşul Sabin Lupu a semnat în cele din urmă cu formaţia timişoreană, care l-a dorit şi în urmă cu trei ani. Ultima formaţie la care a evoluat jucătorul în vârstă de 26 de ani e CSO Filiaşi, grupare la care era împrumutat de la FC U Craiova 1948.

Lupu s-a despărţit de olteni la finele lunii mai, la Craiova „lui Mititelu” mijlocaşul dreapta ofensiv a evoluat în doar 12 jocuri, marcând de trei ori în prima parte a sezonului.


A fost împrumutat apoi tot în Seria a IV-a a Ligii a III-a, la Filiaşi, unde a înscris tot trei goluri, dar în opt apariţii.

Înainte de a juca pentru „juveţi”, jucătorul originar din Fratoşniţa, judeţul Dolj, a fost împrumutat de Gaz Metan la Hermannstadt în Liga a II-a. Pentru medieşeni a evoluat pe prima scenă în 13 jocuri ale ediţiei 2016-17. A mai jucat în B pentru FC Caransebeş. A semnat cu Gazul în vara lui 2016, după o perioadă la FC Cisnădie, când a fost dorit şi de ASU Poli, nou promovată atunci în eşalonul secund.

„Băieţii în ghete” vor mai efectua şi alte transferuri, în funcţie de bugetul disponibil. Vor exista bineînţeles şi o serie de plecări. Jucătorilor împrumutaţi de la Viitorul le-au expirat împrumuturile pe Bega, la fel şi lui Radu Motreanu, care încă aparţine de ACS Poli. De asemenea timişorenii au la rândul lor jucători care pot reveni, cum e cazul lui Claudio Kiala, care a bifat în primăvară zece apariţii la CSM Lugoj, timişenii au retrogradat de pe penultimul loc din C4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.