20 kilograme de heroină, în valoare de 1.500.000 euro, confiscate în timpul...

20 kilograme de heroină, în valoare de 1.500.000 euro, confiscate în timpul unei operațiuni DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT și polițiștii au ridicat 20 de kilograme de heroină cu o valoare pe piață de 1.500.000 de euro, în urma investigațiilor într-un dosar de trafic de droguri în care sunt cercetați un cetățean român și trei din Republica Moldova.


La razie a fost găsită și valută.

În urma unei operațiuni desfășurate în București, Constanța, Ialomița și Călărași, procurori DIICOT structura centrală, împreună ofițeri de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează cercetări față de un cetățean român și trei din Republica Moldova pentru trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că suspecții, membrii unui grup infracțional organizat, au livrat droguri de mare risc (heroină) în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chișinău, în vederea comercializării pe raza municipiului București și a județelor limitrofe”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Anchetatorii au confiscat 20 de kilograme de heroină, valoarea de piață a drogurilor fiind de aproximativ 1.500.000 de euro. Totodată, au fost ridicate și indisponibilizate sumele de 19.990 de euro, 784 dolari, 2.125 de lire turcești, 2.087 de lei moldovenești și 2.580 de lei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.