Fată de 17 ani din Timiș, dată dispărută. Sună la 112 dacă...

Fată de 17 ani din Timiș, dată dispărută. Sună la 112 dacă ai văzut-o

1
DISTRIBUIȚI

Început de an groaznic pentru o familie din Timiș, care se află în culmea disperării, după ce fata în vârstă de 17 ani a dispărut. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetări pentru a o depista pe minora care a dispărut luni, 6 ianuarie.

Claudia-Vasilica Formagiu a fost văzută ultima dată la începutul săptămânii.


A plecat de-acasă, din localitatea Fibiș, și nu a mai revenit până în prezent. Dispăruta are 1,65 de metri înălțime, 55-60 de kilograme, constituție atletică, păr de mărime medie vopsit în mai multe culori și ochii albaștri. La data dispariției purta o bluză de culoare vișinie, pantaloni de culoare închisă, mulați și șlapi roșii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

1 COMENTARIU

  1. As dorii sa incep prin a va spune ca familia nu este in pragul disperarii, poate disperati ca nu le-a iesit pasenta. Fata a fugit de mai multe ori de acasa impreuna cu mama si cu fratii ei minori, persoana disparuta a fost batuta deseori de tatal vitreg, a fost parasita de diavolul cu chip de mama si chiar mai mult a fost folosita pentru a obtine anumite foloase prin metode deloc legale, politistii vor face lumina in acest caz atunci cand o vor gasii pe fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.