Zi aniversară pentru Ramon Radosav, „fiul rătăcitor“ al trupei Cargo, stabilit în...

Zi aniversară pentru Ramon Radosav, „fiul rătăcitor“ al trupei Cargo, stabilit în New York

0
DISTRIBUIȚI

Ramon Radosav, fostul membru al trupei Cargo în anii ’90, care este stabilit de multă vreme în New York, împlineşte astăzi 52 de ani, ocazie cu care îi urăm La Mulţi Ani!

Ramon şi-a început cariera muzicală în mai multe tarafuri locale, ca violonist, şi a trecut mai apoi la chitară bass, graţie pasiunii pe care a dezvoltat-o pentru muzica rock. Printre formațile în care a activat de-a lungul timpului se numără Bastion, Cardinal, Amala sau Ultimatum. Înainte de plecarea sa definitivă din România, în 1998, Ramon a făcut parte din binecunoscutul grup Cargo, față de care se simte şi-n zilele noastre „foarte aproape“.


„Am ajuns în Cargo după plecarea lui Tibi Bako. Începusem să colaborez cu ei ca şi violonist, şi din 1994 am devenit membru plin. Deşi sunt plecat de atâţia ani din ţară, am păstrat o legătură strânsă cu băieţii. Aproape că mă simt încă în componenţă. E ca şi când aş fi un membru rătăcit. Am avut multe momente frumoase cu Cargo, concertul de la festivalul Skip Rock când am evoluat înaintea celor de la Paradise Lost, show-ul de deschidere al concertului Iron Maiden din octombrie 1996 la Sala Polivalentă şi multe altele, nenumărate“, spune Ramon Radosav.

De-a lungul celor 20 de ani de când stă „afară“, timişoreanul stabilit la New York a cântat în mai multe formule, printre care se numără Demized sau Kevorkian. În luna martie a anului trecut, Ramon a susținut un concert extraordinar la sediul Institutului Cultural Român din New York , în cadrul evenimentului „Women, Eternal: A Double Celebration“, dedicat prezentării Mărțișorului și Zilei Internaționale a Femeii , în celebra metropolă americană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.