Elevii de la Liceul „Lenau” nu mai doresc să se lucreze la...

Elevii de la Liceul „Lenau” nu mai doresc să se lucreze la fațada școlii în timpul cursurilor. Reacția primarului Robu

2
DISTRIBUIȚI

Doi reprezentanți ai elevilor de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timișoara au venit, ieri, în ședința consiliului local, pentru a-și exprima nemulțumirea cu privire la faptul că se lucrează la fațada imobilului în timpul cursurilor.

Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat și Andrei Țoancă, fiul lui Radu Țoancă, proaspăt reîntors în PSD și fost președinte al Sport Club Municipal Timișoara.

„Am venit pentru a atrage atenția că la școala de pe str. Gh. Lazăr, unde ne desfășurăm noi orele, se lucrează din anul 2014.


Șantierul începe în timpul orelor noastre, nu cred că este un mediu optim și bun pentru a studia și a învăța în timp ce în exteriorul clădirii se lucrează la fațadă. De asemenea, ne dorim să acordați atenție și clădirii fostului liceu «Mincu», afară școala arată ca un câmp de război, înăuntru da, arată bine”, a semnalat Andrei Țoancă, care a propus să se lucreze la fațadă în afara orelor de curs.

Pe de altă parte, Nicolae Robu i-a răspuns că nu se poate ca muncitorii să lucreze doar după-amiaza la fațadă pentru că își dorește ca acestea să fie finalizate cât mai repede.

„A-i respecta pe copii înseamnă și a nu-i folosi în diverse scopuri. Nu putem să facem ce vreți voi pentru că ar fi înspre răul vostru și al celor care vin după voi. Când este vorba despre școli, e extrem de greu să faci reabilitări, pentru că nu ai spații adecvate unde să muți elevii pentru a face acele lucrări nestingherit. La exterior noi nu ne putem permite, după ce am reușit să avem o firmă dispusă să facă lucrările, nu se lucrează din 2014 acolo, ani de zile au fost întrerupte lucrările, am pus plasă de protecție acolo. Acum avem cu cine să terminăm lucrările în câteva luni și să dăm altă față acestei clădiri. Noi vom continua lucrările de dimineața și până la cât se poate lucra”, a explicat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. da, robulache, stim, esti un papagal inutil. mai bine lasa-te de meserie si du-te prin oras sa faci poze cu porumbeii cum iti ciugulesc din ureche golu’ ala adanc

  2. Primar cretin! Din 2014 pana astăzi sunt 6 ani. Cat dracu îți trebuie sa zugrăvește o clădire?Din vara sper sa fi un vis urat pt Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.