Se „dezmorțesc” caloriferele timișorenilor. Colterm se pregătește să înceapă probele la cald

Se „dezmorțesc” caloriferele timișorenilor. Colterm se pregătește să înceapă probele la cald

0
DISTRIBUIȚI

Caloriferele timișorenilor racordați la sistemul centralizat de încălzire al orașului vor fi calde în scurt timp. Având în vedere că temperaturile vor scădea considerabil, Colterm va începe probele la cald. Astfel, luni, 12 octombrie, începând cu ora 8, vor demara probele la cald ale instalațiilor de încălzire. Pornirea se va realiza etapizat, într-o primă etapă căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din punctele și centralele termice va fi reglată la 35 grade C. Pentru a se putea constata și remedia eventualele probleme ce pot să apară în sistemul de distribuție, până vineri, 16 octombrie, se va livra căldură în regim continuu după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, temperatura de furnizare va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va livra căldură doar în timpul nopții.

Compania de termoficare îi roagă pe clienți să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme în imobile la pornirea sistemului.


Din cauza unor probleme tehnice care pot să apară în instalațiile de distribuție ce aparțin Colterm SA sau în instalațiile interioare ale consumatorilor, este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora.

În cazul în care timișorenii constată apariția unor probleme tehnice sau dacă până marți, 13 octombrie, ora 20 se constată că instalațiile nu s-au încălzit deloc, pot suna la dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468. Echipele Colterm vor asigura asistență tehnică în regim non-stop, pe toată perioada probelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.