Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina într-o benzinărie din Timiș

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina într-o benzinărie din Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan a fost la un pas de a provoca o tragedie după ce a provocat un accident într-o benzinărie.

Accidentul s-a petrecut luni dimineață, în localitatea timișeană Făget, unde bărbatul avea de gând să alimenteze mașina cu combustibil.


Omul nu a mai ajuns la pompă, pentru că s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii au ajuns și ei la locul accidentului, stabilind că automobilul era echipat cu cauciucuri de iarnă, dar șoferul mirosea a alcool, relatează lugojinfo.ro.

Oamenii legii l-au testat pe bărbat să vadă dacă a consumat alcool, iar aparatul etilotest a arătat o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur in aerul expirat. Șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice și este cercetat într-un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

1 COMENTARIU

  1. Da oameni buni uite ce face alcolul , dar cand spui ca nu este bine sa consumi alcol ca cei mai mari betivani la inceput au baut un pahar apoi uite ajung sa puna in pericol viata oamenilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.