Protest extrem la Reșița: suporterii s-au legat cu lanţuri de copaci pentru...

Protest extrem la Reșița: suporterii s-au legat cu lanţuri de copaci pentru a fi lăsaţi de jandarmi să-şi vadă favoriţii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Marcel Guşcă / Guardia Ultra 1995

Circa o duzină de suporteri ai lui CSM Reşiţa au forţat într-un mod inedit mâna autorităţilor pentru a li se permite să vadă meciul favoriţilor din afara stadionului. Liderul galeriei rosso-nerilor, Marcel Guşcă, împreună cu alţi fani din Valea Domanului s-au legat de dimineaţă cu lanţuri de copacii de pe dealul aflat deasupra tribunei a II-a a arenei „Mircea Chivu”. Susţinătorii echipei cărăşene au ales acest mod de a protesta pentru a fi lăsaţi să vadă meciul cu Concordia Chiaja, după ce în urmă cu două săptămâni, la un alt meci de pe teren propriu, au fost goniţi de jandarmi din motive de siguranţă.

Accesul suporterilor pe stadioane e în continuare interzis, dar fanii nu duc lipsă de imaginaţie. După ce şi-au susţinut echipa din afara arenei, profitând de relieful din Valea Domanului, fanilor „Metalului” li s-a interzis accesul pe dealul din preajma arenei, la începutul lunii. Jandarmeria invoca motive de siguranţă, panta din acea zonă fiind pe alocuri foarte abruptă. Marcel Guşcă şi Guardia Ultra nu au cedat însă şi au găsit o metodă inedită de a fi prezenţi în aproximativ aceeaşi locaţie la jocul de azi cu Chiajna.

„Meciul extrem de greu de azi a făcut ca 10 suporteri sa recucerească izlazul din apropierea arenei încă de la ora 8.
Citind de zeci de ori comunicatul Inspectoratului Județean Caras Severin am reținut ca nu suntem lasati datorită potențialelor accidente.


Au evocat terenul abrupt și lipsa unei balustrade.
In acest context am hotărât sa respectam indicațiile dumnealor și pentru a evita unele probleme …ne-am legat cu lanțuri de copacii din pădure.
Pentru a pleca de aici e nevori de un flex, ori de o drujba.
Hai Metalu!”, a postat Marcel Guşcă pe pagina se de Facebook.

Până la urmă suporterii au putut viziona jocul şi pe transmisia live a partidei se aud încurajările lor. Conform liga2.ro celor 11 fani prezenţi la meci(, dar în afara arenei), li s-a permis până la urmă să stea în acea zonă după discuţiile purtate cu jandarmii.

Prezenţa fanilor se pare că a fost de bun augur, căci Reşiţa a câştigat meciul, scor 2-0, cu Concordia, unul extrem de important pentru lupta de supravieţuire a formaţiei gazdă în eşalonul secund. Cărăşenii pregătiţi de Adrian Falub au trecut pe locul 5 în Grupa B a play-out-ului, poziţie de baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.