Ripensia a ajuns la nouă sosiri. Doi juniori care se aflau în...

Ripensia a ajuns la nouă sosiri. Doi juniori care se aflau în pregătiri cu roş-galbenii au semnat contracte

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru

Ripensia Timişoara a oficializat încă două înregimentări. Tinerii Robert Stoica şi Răzvan Rotea vor evolua în noul sezon al Ligii 2 pentru roş-galbeni, care, la fel ca şi concitadinii alb-violeţi, au ajuns la nouă achiziţii estivale.

„Ripi” a înregistrat mai multe sosiri decât plecări.


E adevărat că mulţi nou veniţi scad media de vârstă şi aşa foarte scăzută a lotului pregătit de Cosmin Petruescu. Aflaţi deja în pregătiţi şi testaţi în amicale, Stoica şi Rotea rămân şi ei pe Bega. Ambii au 18 ani.

Robert Stoica (stânga) s-a născut la Titu (IF), e mijlocaș dreapta și a început fotbalul la vârsta de 7 ani la Urban Titu. A mai fost jucătorul celor de la GSA Nucet şi FC Voluntari, de unde a fost transferat de Ripensia.

Răzvan Rotea (dreapta, jos) s-a născut la Petroșani. Evoluează ca extremă stângă, prima sa legitimare a fost la 8 ani, la Jiul Petroșani. La 14 ani a trecut la UTA. Ripensia l-a împrumutat pe Rotea pentru un an de la formaţia de pe Mureş.

I. Rus (CFR Cluj), Mitrov (Sassuolo U19), Ernest (Rapid), Taras (FC Sf. Gheorghe, Moldova), Vidrăsan (Ungheni via ASU Poli), Morariu (Dumbrăviţa) şi Mosoarcă (Ghiroda) sunt celelalte achiziţii ale roş-galbenilor din această vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.