Victorie cu goluri frumoase pentru Poli Timișoara, la Călărași

Victorie cu goluri frumoase pentru Poli Timișoara, la Călărași

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeții s-au prezentat mult mai bine în a doua deplasare consecutivă a debutului de sezon și, după eșecul de la Cluj-Napoca, au revenit cu trei puncte de la Călărași, după partida cu Dunărea din această după-amiază, de pe stadionul „Ion Comșa”.

Cele două echipe încă se măsurau reciproc când, în minutul 12, Alin Ignea a executat perfect o lovitură liberă de la peste 20 de metri, central, mingea intrând în poartă pe lângă bara din stânga portarului. 1-0 pentru Poli, care a controlat următoarele minute, și a mai avut o ocazie imensă în minutul 28, când Benzar a recuperat mingea după o pasă greșită de un adversar, a avansat și i-a pasat în centru lui Ursu, care a trimis plasat de la 14 metri, din prima, însă puțin pe lângă bară.

În minutul 36, Kanda execută o lovitură liberă din lateral stânga pe direcția de atac a gazdelor, de la marginea careului, însă șutul este respins de la vinclu de Păduraru.


În urma cornerului rezultat, mingea respinsă de apărarea timișoreană până la marginea careului este trimisă spre poartă de același Kanda și intră în plasă după devierea lui Bedea, iar scorul a devine 1-1.

Gazdele au început mai bine mitanul secund, apropiindu-se periculos în câteva rânduri de poarta lui Păduraru, însă cei care au marcat pentru 1-2 au fost bănățenii. În minutul 68, un contraatac al oaspeților este finalizat cu gol de Daniel Benzar, care a pătruns în viteză în careu și, deși părea că și-a făcut mingea prea lung, a reușit să o împingă în poartă printre picioarele portarului advers.

După al doilea gol, balanța s-a înclinat tot mai mult în favoarea alb-violeților, iar în minutul 87 Adrian Zaluschi, intrat pe final, pasează excelent pentru Oanea care scapă singur, lateral stânga, și, din unghi, lobează mingea peste Achiriloaiei.

Dunărea Călărași – Poli Timișoara 1-3, iar pentru bănățeni urmează acum primul meci pe teren propriu din acest sezon, la sfârșitul acestei săptămâni, cu FC Buzău.

Dunărea: Achiriloaiei – Țenea, Bg. Matei, Bg. Șandru (c), Sălceanu – Boiangiu (M. Fotescu ’46), Vas. Gheorghe (Velici ’80), Bedea, Al. Stoica (Calu 69′) – Kanda, Al. Popescu. Antrenor: Mirel Condei.

Poli: Păduraru – Sofran, Scutaru, Mera (c), Oanea – Ignea, R. Lazăr – D. Radu (D. Andrei ’64), Oct. Ursu (Bîrnoi ’64), D. Benzar – Axente (Zaluschi ’78). Antrenor: Dorin Toma.

Sursa foto: Politehnica Timișoara | Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.