Ripensia şi-a aflat adversara din turul 3 al Cupei României. Un tânăr...

Ripensia şi-a aflat adversara din turul 3 al Cupei României. Un tânăr goalkeeper aflat deja în pregătiri a semnat cu roş-galbenii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a anunţat că goalkeeperul Mark-Antony Lupu a semnat azi primul său contract profesionist cu clubul. Jucătorul în vârstă de 17 ani se afla deja în pregătiri cu roş-galbenii. Tot astăzi, timişorenii din Fabric şi-au aflat primul adversar din noua ediţie a Cupei României.

„Ripi” va întâlni divizionara „C” timişeană Avântul Periam, în deplasare, în al treilea tur al competiţiei K.O.


Meciul e programat miercuri, 25 august, de la ora 17.30. Adversara s-a calificat la masa verde în turul 2, apoi au eliminat colega de eşalon Progresul Pecica, scor 2-1. În zona de vest se vor mai disputa în această fază jocurile: Jiul – Hunedoara, Ezeriş – Reşiţa şi Crişul – Lipova. Politehnica va intra în următorul tur, graţie participării în play-off-ul campionatului trecut al Ligii 2.

Fan Oblak

Noua achiziţie a Ripenisiei, Mark Lupu, a început fotbalul la Infinity Târnăveni, şi a mai jucat la ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș şi Viitorul Cluj. În sezonul anterior a fost împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe. Interesant e că Lupu, autodeclarat fan Jan Oblak (Atletico) s-a născut la Zaragoza, în Spania.

„Sunt bucuros că am semnat cu acest club, mi-au plăcut de la început atmosfera și modul de lucru de aici. Voi evolua la Liga Elitelor, însă m-am antrenat mult și cu echipa de seniori. Este un pas important în cariera mea și sper să mă ridic la nivelul cerințelor de la Ripensia”, a spus Mark Lupu.

Ripensia are următorul meci sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu („Electrica”) în compania celor de la FC Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.