Dirty Pockets, un nou proiect muzical inițiat de Cristi Iakab: „Mereu mi-a...

Dirty Pockets, un nou proiect muzical inițiat de Cristi Iakab: „Mereu mi-a plăcut muzica mai veche instrumentală pe care o ascultam în serialele de televiziune sau filmele de acțiune“

0
DISTRIBUIȚI

Liderul îndrăgitei formații reșițene Cristi Iakab and The Road Band, a anunțat că a pus bazele unui nou proiect muzical ce poartă numele de Dirty Pockets, unde alături de membrii trupei se regăsesc și doi suflători, existând posibilitatea ca pe viitor numărul acestora să fie lărgit.

„Ne-am dorit un proiect în care etniile, diferențele sociale , de opinie sau culoare să nu conteze si să fie puse laolaltă in muzica care ne unește. Acest proiect l-am început in spiritul virtuților reșițene pe care l-am invățat si dorim să il continuam prin a ne exprima liber si inedit sub numele Dirty Pockets. Mereu mi-a plăcut muzica mai veche instrumentală pe care o ascultam în serialele de televiziune sau filmele de acțiune când am fost copil. «Străzile din San Francisco», «Bullitt», «Enter The Dragon», «James Bond». Am aflat în timp de compozitorul acelor soundtrack-uri pe nume Lalo Shifrin care a făcut muzică pe care fară sa ne dăm seama o cunoaștem cu toții din filmele pe care le-am vizionat.


Aceasta a fost inspirația care ne-a direcționat spre proiectul Dirty Pockets unde am incercat sa adăugam si ceva flavor românesc sau balcanic. In afara componenței pe care deja o cunoașteți în care cânt de ani de zile, s-au alăturat Constantin Novak (Nanny) – trombon si Nicu Blidariu – saxofon. Nu excludem lărgirea numărului de suflători. Suntem în lucru cu un repertoriu de aproximativ 12 piese si ne pregătim să avem prima apariție live într-un club, chiar în Timișoara undeva prin luna martie“, a explicat Cristi Iakab despre apariția proiectului Dirty Pockets.

Cristi Iakab s-a născut la Reşiţa, și a fost atras de muzică încă din copilărie. După ce a petrecut câţiva ani în Elveţia, unde a început să cânte în diverse trupe, în 1994 s-a întors în ţara noastră și a devenit cunoscut grație trupei Screaming Heads. De-a lungul anilor, artistul a avut o serie de colaborări iar din anul 2000 a fondat trupa Cristi Iakab and The Road Band. Anul trecut, trupa a lansat un nou single, melodia Atunci când taci fiind o producție Rootz Music Studio – Marius Pop – Santha Eduard. Tot anul trecut, în luna iulie, îndrăgita formație a susținut un concert în cadrul lansării primelor două volume ale cărții Mica Enciclopedie Rock de Constantin Borozan, care a avut loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.