Licitație în scopuri caritabile: tablourile lui Horațiu Dejan au strâns aproximativ 10.000...

Licitație în scopuri caritabile: tablourile lui Horațiu Dejan au strâns aproximativ 10.000 de euro

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-933350194">

Evenimentul caritabil „Lumi-nița de la capătul tunelului”, care a inclus o licitație pentru zece tablouri pictate de către artistul Horațiu Dejan, desfășurat duminica seara la Timișoara a avut un succes remarcabil, organizatorii anunțând că suma strânsă la fața locului a fost de aproximativ 10.000 de euro. Evenimentul susținut în memoria fostei soții a artistului Horațiu Dejan – care cu această ocazie a debutat în postura de pictor – a avut parte și de o serie de donații la fața locului, iar toți banii strânși vor fi repartizați către Clinica Oncohelp, în vederea amenajării și utilării unui salon care va fi denumit „Luminița”.

Alături de licitația propiu – zisă la fața locului cei prezenți au avut parte de câteva momente artistice susținute de o serie de muzicieni timișoreni printre care s-au numărat Diana Pap, Bogdan Aungurence, Mona Larion, Victor Miclăuș, Ionuț Dorobanțu, Cătălin Voișan, Horea Crișovan, Maria Hojda, Florin Cvașa, Mircea Ardelean Jr sau Marcelle – Poaty Suami.

„A fost foarte greu să fiu moderatorul unui eveniment în care personajul principal a fost soția mea care a trecut poarta în viața subtilă. Am reușit să îmbin muzica și pictura cu un eveniment caritabil emoționant în care oamenii să dea bani pentru o cauză nobilă și anume lupta împotriva cancerului la sân. Pictura este un mod de viață în existența mea . Sportul muzica și pictura sunt elementele mele definitorii. Am un nou proiect tot umanitar în care din nou picturiile mele vor fi mobilul strângerii de fonduri. Când voi avea aprobările tuturor factorilor implicați voi anunța evenimentul. A ieșit un eveniment extraordinar s-au strâns sume importante lucru care mă face să fiu mândru… am coagulat energii, finanțe, multă bunătate și iubire“, ne-a declarat Horațiu Dejan despre această licitație.

Foto: Mihai Toth

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.