RCM Timișoara vrea să stingă Farul din Constanța la primul meci de...

RCM Timișoara vrea să stingă Farul din Constanța la primul meci de pe stadionul CFR

0
DISTRIBUIȚI

antrenamente pe dan paltinisoanu01_resize 

Rugbyștii de la RCM MVT UVT Timișoara vor juca sâmbătă al treilea meci oficial din această ediție a SuperLigii contra echipei din Constanța. Galben-albaștrii vor juca pentru prima dată pe Stadionul CFR, forțați de starea proastă a terenului din Ronaț.

Echipa își dorește să facă uitat eșecul cu Steaua și să îi învingă pe ”marinarii” de la Farul. Acum, după trei etape, în prima dintre ele neavând meci, RCM se află doar pe locul cinci. Ultimul meci, cel cu Steaua, a fost destul de slab, mai ales în apărare. Antrenorul Chester Williams este de părere că formația sa are nevoie de o serie legată de victorii pentru a căpăta încredere. ”E mai bine o înfrângere acum la începutul campionatului, decât la final, când va conta. Desigur, finala e în octombrie, dar le-am zis jucătorilor că trebuie să câștigăm cu toți adversarii pentru a a căpăta încredere pentru când ne vom reîntâlni cu ei.


Vrem să obținem trei victorii din următoarele meciuri cu Farul, Dinamo și CSM București”, a declarat tehnicianul Chester Williams.

Pentru acest meci, sunt indisponibili Vali Calafeteanu, Cătălin Fercu, Otar Turashvili și Mădălin Lemnaru, accidentat mai demult. De asemenea, sunt incerți Dorin Lazăr și Alexandru Țăruș, primul cu contuzii la picior, iar al doilea cu o viroză. Va reveni în schimb Jody Rose, care ispășea o suspendare din sezonul trecut, după meciul din semifinala Cupei cu Steaua. Stelian Burcea a spus că absențele nu contează și că echipa trebuie să bată sâmbătă. ”Vrem să câștigăm meciul cu Farul pentru a arăta tuturor unde ne e locul. Noi, dacă jucăm ceea ce ne propune Chester, nu trebuie să ne gândim la adversar, ci doar la noi. Cred că e suficient”, a declarat Burcea.

Primul meci în noua casă în reparații

Cei de la RCM au fost nevoiți să mute meciul pe Stadionul CFR și au reușit să obţină omologarea în ultima clipă. ”Astăzi au venit cei de la Federație și au omologat terenul. Hotărârea a fost luată în ultima clipă. Vom folosi doar tribuna principală pentru acest meci, cea cu scaune”, a explicat președintele clubului, Sorin Doda. Conducerea a început deja să amenajeze stadionul prin firma lui Sorin Doda, deși mutarea forțată de condițiile grele de teren din Ronaț i-a luat puțin prin surprindere. Până acum, au început lucrările sub tribună a doua, unde se vor construi vestiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.