Ripensia îşi ştie programul de vară. UTA, printre adversarii roş-galbenilor

Ripensia îşi ştie programul de vară. UTA, printre adversarii roş-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Ripensia Timişoara şi-a stabilit programul de jocuri de pregătire, precum şi locaţia cantonamentului de vară. Roş-galbenii vor juca devreme un test cu prim divizionara UTA, de altfel un partener tradiţional deja de teste, şi vor efectua un stagiu centralizat în judeţul Hunedoara, la Haţeg.

Peste trei zile roş-galbenii joacă al doilea meci cu UVT Ripensia, după ce în primul joc de pregătire echipa de eşalon superior s-a impus cu 10-1. Joi, meciul va fi de la ora 10.30, la Săcălaz.

Două zile mai târziu, „Ripi” joacă deja cel mai tare test al verii, cu UTA, la Sânnicolau Mic, în Arad. Meci programat să înceapă sâmbătă, de la ora 11.

Între 13 și 22 iulie, Ripensia va desfășura un stagiu de pregătire la Hațeg.


În cadrul cantonamentului, vor avea loc următoarele teste, cu locurile de desfășurare și orele de începere în curs de definitivare:

14 iulie / Joc de verificare cu Corvinul Hunedoara (Liga 3)

16 iulie / Joc de verificare cu CSM Deva (Liga 3)

20 iulie / Joc de verificare cu CSC 1599 Șelimbăr (Liga 2)

27 iulie / Joc de verificare cu CSC Dumbrăvița (Liga 2)

De asemenea, Ripensia va mai susține un test pe data de 30 iulie, cu un
adversar încă nestabilit.

În altă ordine de idei e clar că Denis Golda, atacantul timişorean căruia i-a expirat contractul, nu mai continuă în roşu şi galben. Ripensia şi-a luat azi oficial rămas bun de la jucătorul crescut de ACS Poli şi născut în 1997: „”Gol-da” a adunat cinci sezoane în tricoul roș-galben. Sub formă de împrumut de la ACS Poli, Golda a făcut parte din echipa care în 2017 a reușit promovarea istorică în Liga 2, el evoluând pentru noi și în stagiunea 2017/2018 a eșalonului secund. În 2019, a revenit la Ripensia, club la care a jucat în ultimele trei campionate. În 2021/2022, a avut cel mai reușit sezon de seniori, marcând de șapte ori.

Îți mulțumim, Denis, pentru realizări, implicare și devotament! Îți mulțumim pentru memorabilul gol cu Metaloglobus, din ultimele secunde… Îți mulțumim pentru un alt gol de neuitat, marcat tot în ultimele momente, în derby-ul cu Politehnica… Baftă!”.

Până acum bănăţenii au anunţat o singură sosire oficială – cea a lui Claudiu Zamfirescu – mai având însă jucători noi în pregătiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.