Ripensia, cu nume noi, a câştigat clar cu UVT pe „Dan Păltinişanu”....

Ripensia, cu nume noi, a câştigat clar cu UVT pe „Dan Păltinişanu”. Roş-galbenii au anunţat şi un prim transfer

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia a disputat azi primul amical al verii. Adversarii au fost partnerii de la CSU Univ. de Vest. Roş-galbenii din Liga 2 nu au avut emoţii cu divizionara D şi s-au impus cu 10-1 pe „Dan Păltinişanu”. Deşi amical, a fost primul joc după patru luni pe arena închisă pentru competiţii de către proprietarul CJT.

Ca urmare a acelei decizii de la începutul anului, accesul publicului nu a fost permis la testul de pe „Marele oval” din motive de siguranţă. „Ripi”, fără Golda, al cărui contract a expirat, nu a avut probleme să marcheze totuşi, la foc automat. Piftor a înscris de două ori (min. 6 şi 19), pentru ca apoi Mogoş (ex-Hunedoara, în pregătiri), să facă 3-0 (37) şi să stabilească scorul pauzei.

„Studenţii” cunoscuţi şi ca UVT Ripensia s-au desprins după pauză. Gavra (48, 64, 76), Morariu (72), M. Ene (81, 90) şi Călin (87-pen.) au punctat pentru câştigători în partea secundă. Matiş a înscris şi el, dar a făcut-o pentru UVT, golul de onoare fiind reuşit când tabela indica 4-0 pentru colegii ripensişti.

Pe lângă Alex Mogoş, roş-galbenii l-au testat azi şi pe Marian Târşa (Vediţa Coloneşti) şi portarul Paul Toroc (ex-Pobeda, LPS Banatul).


Următorul test pentru roş-galbeni va fi tot cu UVT, joia viitoare, de la ora 10.30.

Ripensia: Dobre – Zamfirescu, Țieranu, Fridrich, Gladun – Stoi, Mogoș – Târşa, Mihart, Piftor – Matiș. Au mai intrat: Rus, Toroc – Petruș, Sturzu, Lalic, Călin, Vidrăsan, Ene, Vasluian, Gavra, Butnărașu, Mitrov, Morariu.

Zamfirescu, primul semnat

Tot azi, Ripensia a anunţat o sosire oficială. Claudiu Zamfirescu (23 ani) a sosit de la divizionara C Metalul Buzău. Originar din Balş, acesta a mai jucat la localnica Viitorul, FC U Craiova şi ŞF Gică Popescu. A crescut şi la Academica lui Gică Hagi iar la început de carieră, timp de doi ani a fost ca senior jucător al lui CSA Steaua.

”Sunt fericit că am semnat cu Ripensia. Băieții sunt de treabă, m-au primit bine, la fel și staff-ul tehnic. Îmi place acest mediu și sper ca această alegere să fie cu noroc pentru mine. Îmi doresc să încheiem cât mai sus în clasament la finalul sezonului viitor!”, a spus cel care evoluează pe postul de mijlocaş dreapta. În sezonul trecut a marcat şapte goluri în 26 de apariţii pentru buzoienii din Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.