Festivalul Plai – concerte de world music, proiecții de filme, teatru şi...

Festivalul Plai – concerte de world music, proiecții de filme, teatru şi expoziții multimedia

0
DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an a festivalului Plai își va deschide porțile pentru public vineri, 9 septembrie, la ora 17, la Muzeul Satului Bănățean, concertele din prima zi urmând să înceapă la ora 18.30.

„Suntem tot mai aproape de o nouă ediție PLAI, o ediție aniversară în care ne vom bucura de natură, sunete și ritmuri descoperite de pe plaiuri îndepărtate, în care vom experimenta și vom descoperi multe activități noi. În cele trei zile de festival vom avea 9 concerte world music, proiecții de filme, teatru, expoziții multimedia, artist talks, foodcourt și peste 60 de activități menite să nască pasiuni“, spun organizatorii evenimentului.

Sâmbătă și duminică se va putea intra la festival începând cu ora 11.30. „Pe parcursul celor trei zile de festival (9 – 11 septembrie), gospodăriile Muzeului Satului Bănățean se vor transforma. Festivalul PLAI va aduna peste 60 de prieteni cu proiecte noi și vechi. Adulții și copiii se vor juca, vor picta și desena, vor povesti, vor citi, se vor relaxa cu yoga și mindfulness. Se vor lăsa purtați pe ritmuri pe timp de zi alături de DJ locali, vor avea o retrospectivă Best Of Ceau, Cinema!, vom avea premiere de teatru, va fi locul în care vom conecta designeri și artizani, legăm prietenii și construim comunități echitabile“, au mai adăugat organizatorii.

Participanții la festival sunt încurajați să folosească mijloacele de transport în comun.


În acest sens Societatea de Transport Public Timișoara va prelungi programul liniei 46 până la ora 00:00, aceasta având stație de oprire în fața Muzeului Satului Bănățean. Abonamentul Festivalului PLAI poate fi achiziționat la prețul de 130 de lei, iar biletele de zi la prețul de 75 de lei, online pe www.plai.ro. În perioada festivalului valoarea abonamentului va fi de 150 lei, iar biletele pentru o zi de festival vor putea fi achiziționate la 100 lei. Copiii sub 12 ani, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, au acces gratuit la PLAI.

La scena mare vineri 9 septembrie vor fi prezenți de la 18:30 Zoli Toth, 20:00 Orkesta Mendoza feat Salvador Duran și 21:30 Buika, sâmbătă de la ora 18 TUMBE, 19:30 Monsieur Doumani și 21:15 Oumou Sangare, iar duminică de la ora 18 Ikaru, 19:30 BCUC și 21:15 Trad.Attack!.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.plai.ro. Festivalul PLAI este organizat de voluntarii Centrului Cultural PLAI din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.