Trei spectacole inspirate de opera lui Caragiale, în premieră la Teatrul Național...

Trei spectacole inspirate de opera lui Caragiale, în premieră la Teatrul Național din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Nu mai puțin de trei spectacole inspirate din opera mereu actualului I.L. Caragiale vor fi prezentate în premieră de teatrul național timișorean: „Conu Leonida față cu reacțiunea”, în regia lui Felix Alexa în cadrul programului CelebrART, „Amintiri din epoca de școală”, un montaj de Mihaela Michailov în cadrul programului Clasic Contemporan, pus în scenă de Ion-Ardeal Ieremia, și „Breaking News”, un scenariu după Caragiale în regia Mihaelei Lichiardopol, în semn de omagiu la împlinirea a 170 de ani de la nașterea marelui dramaturg, tot în cadrul programului CelebrART.

Primul spectacol, „Conu Leonida față cu reacțiunea”, care îi aduce pe scenă pe Claudia Ieremia și Ion Rizea în rolurile Efimiței și Leonida, pe Matei Chioariu și Alina Ilea, va avea loc în 1 decembrie, chiar de sărbătoarea Marii Uniri, distribuția celui de-al doilea spectacol e alcătuită din Alina Spiridon și Darius Zet iar ultimul spectacol este un decupaj din proza lui Caragiale, în care ținta umorului este presa vremii.


Cătălin Ursu, Romeo Ioan, Cristian Szekeres, Daniela Bostan, Alecu Reus, Ana-Maria Pandele Andone, Iuliana Crăescu, Andrei Chifu și Ana Maria Cojocaru sunt protagoniștii acestui spectacol.

Pentru toate cele trei premiere, care vor avea câte două reprezentații în cursul lunii, biletele s-au pus deja în vânzare și sunt disponibile pe www.tntimisoara.com sau la agenția de bilete a teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.