SCM Politehnica, din eşec în eşec. Handbaliştii alb-violeţi, un loc mai jos...

SCM Politehnica, din eşec în eşec. Handbaliştii alb-violeţi, un loc mai jos după ce au cedat şi la Constanţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook CSM Constanța Handbal

SCM Politehnica Timişoara a ajuns la patru eşecuri consecutive în campionat, după înfrângerea de ieri seară, scor 26-31 (17-14), pe terenul celor de la CSM Constanţa.


În urma acestui rezultat echipa rămasă fără antrenor principal, după demisia lui Attila Horvath, a căzut pe poziţia a 12-a în Liga Zimbrilor.

Poli a fost condusă în Dobrogea de „secundul” Sorin Sărăndan, în rol de antrenor interimar. Timişorenii nu au început aşa de rău jocul, reuşind să revină graţie pe tabelă înainte de pauză (11-11 în min. 23). În partea secundă însă, începută de la adăpostul a trei goluri avantaj, amfitrionii s-au descătuşat şi au ajuns la +8 (29-21). Pe final bănăţenii au mai reuşit doar să reducă din diferenţă.

SCM Poli (marcatori): Marjanovic 7 goluri, Fenici 5, Sadoveac 4, Baican 2, Szabo 2, Ignat 1, Furak 1, Trif 1, Cristescu 1, Mosquera 1, Cîtu 1.

Următorul joc al lui Poli va fi pe teren propriu, cu CSM Bacău, vineri, 25 noiembrie. Alb-violeţii sunt acum pe locul 12 din 14 echipei, poziţie de baraj, cu doar nouă puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.