Duminică de rock: formația The Bandits susține un concert de promovare a...

Duminică de rock: formația The Bandits susține un concert de promovare a albumului de debut, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană The Bandits va susține un concert de promovare a albumului de debut „Povești din pandemie”, evenimentul urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni, la Manufactura.

Concertul de lansare a albumului de debut al timișorenilor a avut loc în luna mai a anului trecut iar formația este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bas, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce.

„Acesta este cel de-al doilea concert de-al nostru la Timișoara și ne bucurăm că putem să susținem un recital în singurul club de rock din Timișoara.


De Revelion am cântat la Reșița unde am avut parte de un public care a creat o atmosferă extraordinară. Albumul nostru de debut se găsește pe platformele de streaming, nu l-am scos în format fizic fiindcă în zilele noastre toată lumea ascultă online. Melodia care a prins cel mai bine din discul nostru este Țuică de Banat, care are parte și de un videoclip, iar celelelate piese care au fost fredonate de public la concerte au fost Băiat talentat și Taxe și impozite. Câteva piese de-ale noastre au intrat la radiouri și le mulțumim cu această ocazie celor care ne-au sprijinit. Pentru acest an ne dorim să cântîn cât mai mult și avem deja pregătite câteva idei de piese noi. Pe cel de-al doilea album vom avea parte și de câteva piese în limba engleză și vom rămâne ls tilul cu care ne-am lansat, balcan – rock“, spune Răzvan Munteanu, solistul trupei.

Concertul formației The Bandits va avea loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 19, la Manufactura, iar biletele de intrare costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.