Copil de 13 ani, atacat de șase câini fără stăpân

Copil de 13 ani, atacat de șase câini fără stăpân

0
DISTRIBUIȚI

Un copil de 13 ani, aflat pe un moped, a fost atacat, marți, de șase câini comunitari, într-o comună din Teleorman.

Un copil de 13 ani din București, aflat în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped, a fost atacat de șase câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane.

În urma evenimentului, copilul a fost rănit, fiind transportat de tatăl său la spital.

„Tatăl minorului, în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcțiune și cu viteză, a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Alexandria.


În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Poliția Teleorman.

A fost întocmit dosar penal pentru neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Săptămâna trecută, o femeie care alerga în zona unui lac din București a murit după ce a fost atacată de mai mulți câini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.