Sâmbătă rock și blues la Timișoara: trei formații vor cânta într-o sală...

Sâmbătă rock și blues la Timișoara: trei formații vor cânta într-o sală legendară

0
DISTRIBUIȚI

Una din sălile legendare din istoria muzicii rock a Timișoarei va fi la sfârșitul acestei săptămâni gazda unei seri speciale dedicate melomanilor, în cadrul căreia pe scena din Casa Tineretului vor evolua BMJ Trio din Italia, Axis (România – Serbia) și Phunk Smugglers (România – Serbia).

Formația italiană BMJ Trio atacă blues – rock și a fost inițiată de compozitorul, vocalistul și chitaristul italian Giacomo Cassoni. Trupa va performa în orașul nostru piesele din cel mai recent album apărut sub această titulatură, „Step Into The Real Life“, care îmbină funk, punk și jazz cu mesaje politice și sociale puternice.

Trioul româno – sârbesc AXIS învăluie blues-ul într-o aură brută, puternică și îndrăzneață, captând încă de la începuturile sale discografice (2016) sunetul primal, torid și direct al imaginației boeme.

Phunk Smugglers este un proiect născut în pandemie, ce are în componență fuziunea româno-sârbă.


Albumul de debut al trupei, Phunkdemic, absoarbe spiritul old skool funk, ce se împletește cu infuzii jazz și rock. Conceput în vremuri ‘de restriște’, în muzica lor veți găsi un mesaj puternic, dar și un groove molipsitor care vă va pune picioarele în mișcare.

Concertul organizat de Viniloteca și FITT Timișoara va avea loc sâmbătă 4 februarie de la ora 19 la Casa Tineretului iar biletele se pot procura de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.