Întreruperi în alimentarea cu apă pe câteva străzi din Timișoara și în...

Întreruperi în alimentarea cu apă pe câteva străzi din Timișoara și în două localități din Timiș. Anunțurile Aquatim și Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunțat azi întreruperea apei pentru remedierea unor avarii, pe străzile Emil Zola, Cerna, în Piața Academician Corneliu Micloși, din Timișoara, respectiv în Ghiroda și Murani.

De asemenea, tot până la ora 15, presiunea va fi scăzută în Ivanda, Rudna, Giulvăz, Rudicica și Bazoșu Nou pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

În altă ordine de idei, Colterm a anunțat ”având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat, referitoare la faptul că în ziua de marți, 04.04.2023, între orele 09ºº – 17ºº, sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT CERNA, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii în perimetrul punctului termic menționat.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzii Cerna”.

Altfel, mâine, 5 aprilie, se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. ”Ca urmare, între orele 8-14 se va opri apa în Gruni, Ohaba Lungă, Balinț, Bodo, Târgoviște, Curtea, Secaș, Cladova și Cutina”, mai anunță Aquatim.

Iar joi, 6 aprilie, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrărilor se va opri furnizarea apei pe strada Chimiștilor și la firmele Dalli, Hexagon, Lukoil, STPT, Aquatim, Rolling și la cimitir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.