Accident cu nouă persoane implicate, pe o șosea din Timiș. Trei victime...

Accident cu nouă persoane implicate, pe o șosea din Timiș. Trei victime au ajuns la spital, inclusiv un copil

0
DISTRIBUIȚI

Nouă persoane au fost implicate într-un accident între două mașini, duminică, în localitatea Jebel, județul Timiș. Trei victime au fost duse la spital.

Accidentul rutier a avut loc între două autoturisme, în localitatea Jebel, informează ISU Timiș.

Au intervenit Secția de Pompieri Deta și Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic și o ambulanță SAJ.

La momentul sosirii echipajelor de salvatori la fața locului, una dintre victime era blocată.


Pompierii au reușit să o scoată din mașină.

În accidentul rutier au fost implicate nouă persoane, iar trei dintre ele au fost rănite.

Doi adulți și un minor, însoțit de încă un adult, au fost transportați la spital de către echipajele medicale, în stare conștientă și cooperantă, cu politraumatisme.

„O femeie, în vârstă de 46 de ani, a condus un autoturism pe o stradă secundară din localitatea Jebel, iar la o intersecție nedirijată cu o altă stradă secundară din localitate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani. În urma impactului au fost răniți trei pasageri din autoturismul condus de femeie, respectiv un băiat în vârstă de 12 ani și două femei în vârstă de 24 și 47 de ani. Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.