CSC Dumbrăviţa a confirmat a doua sosire a iernii şi s-a mai...

CSC Dumbrăviţa a confirmat a doua sosire a iernii şi s-a mai despărţit de un jucător

0
DISTRIBUIȚI
Foto: UTA (arhivă)

CSC Dumbrăviţa a anunţat înregimentarea tânărului Ahmet Ekmekci, sub formă de împrumut de la UTA, dar şi încă o despărţire – cea de fundaşul sârb Nenad Lalic. Alb-verzii au ajuns astfel la şase plecări oficializate iar lista nu e nici pe departe încheiată.

Ahmet Ercan Ekmekci (19 ani) e un atacant de perspectivă al arădenilor, care însă nu l-au folosit până acum la nivel de seniori. Totodată, timişenii au anunţat întreruperea colaborării cu Lalic. Jucătorul sosit în vara trecută de la Ripensia a bifat nouă apariţii, dintre care şase ca titular, fără a marca în tricoul alb-verde.

Timişenii din „B” au ajuns astfel la şase plecări oficializate. Celelalte nume fiind Paul Mercioiu, Mykhailo Plokhotnyuk, Alexandru Ciui, Ionuţ Tănase, Vlad Gîsă şi Eduard Amariei. Dar mai sunt şi alte nume care nu au apărut la reunire şi nu mai fac parte din planurile lui Cosmin Stan.

În schimb, cealaltă achiziţie de până acum e jucătorul de bandă dreapta Răzvan Morariu (ex-Fuzinar, Slovenia L2). În timp ce alte două nume sunt ca şi înţelese cu dumbrăviţenii – Cristian Gavra (Lipova) şi Cătălin Horcea (Buziaş). Alţi jucători tineri sunt în probe la CSC Dumbrăviţa, care mâine, de la ora 13, va disputa un nou test cu UTA U19, de data asta la Arad, pe terenul sintetic Şega.


Miercuri, la Covaci, a fost 4-0 pentru divizionara secundă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.