CSC Dumbrăviţa, ca şi salvată după victoria din duelul bănăţean cu CSM...

CSC Dumbrăviţa, ca şi salvată după victoria din duelul bănăţean cu CSM Reşiţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook

Alb-verzii rămân o sperietoare pentru cărăşeni. După ce i-a amânat revenirea în „B” cu un an în vara lui 2022, CSC Dumbrăviţa a învins-o din nou pe CSM Reşiţa, azi, la limită, în play outul Ligii 2, scor 1-0, după o reuşită spectaculoasă a golgheterului Dragan Paulevici.

Ce-i adevărat, în sezonul regular rosso-nerii se „răzbunaseră” cu un 2-1 în Valea Domanului, nu lipsit de incidente.


Totodată, jocul de azi, le-a găsit mai liniştite pe singurele bănăţene rămase în primele două eşaloane. Ambele departe de cele două locuri retrogradabile ale grupei A.

Totuşi, reşiţenii, cel puţin suporterii lor, şi-ar fi dorit un succes în deplasarea scurtă în Timiş după ultimele rezultate. Oaspeţii au avut ocazii mai multe în prima repriză, fără să-l învingă însă pe Toroc. Declicul a venit după pauză, dar pentru gazde. Paulevici, vârful eficace, a observat poziţionarea greşită a concetăţeanului Rus şi l-a lobat de la mare distanţă pentru 1-0. Au urmat apoi momente mai bune pentru Dumbrăviţa iar pe final reşiţenii au mai sperat la un gol egalizator până în prelungiri, dar şi în aceste momente lipsa de inspiraţie s-a văzut până la ultimul balon poposit în braţele portarului.

În urma acestui rezultat CSC Dumbrăviţa a acumulat 26 de puncte, detaşându-se la 12 de Unirea Dej, care a stat în această rundă şi mai are prin urmare cinci jocuri, faţă de patru ale timişenilor. În etapa viitoare alb-verzii au joc chiar pe terenul ardelenilor şi îşi pot astfel stabili şi matematic mai repede locul în „B”. Reşiţa rămâne pe 3, parcă fără scop în acest play out, cu 28 de puncte şi aşteaptă vizita celor de la Metaloglobus.

CSC Dumbrăvița: Toroc – R. Morariu, Zurbagiu (cpt.), Gladun – Băluțoiu (68, B. Sima), An. Olaru, Horcea (86, Gavra), Martinov, Ghinescu (74, Sofran) – Nortey, Paulevici. Antrenor: Cosmin Stan

CSM Reșița: I. Rus – Gomboș, Erico (82, Mensah), Al. Sabău, Dolghi, Chera – Dudea (cpt.), Napoleone (46, Drăghiceanu) – Lascu, F. Cristea, Al. Neagu. Antrenor: Flavius Stoican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.