O mână criminală a incendiat un depozit de cherestea de la Giarmata

O mână criminală a incendiat un depozit de cherestea de la Giarmata

2
DISTRIBUIȚI

incendiu cherestea giarmata 2

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, aproape de miezul nopţii, la un depozit de cherestea aflat la intrarea în localitatea Giarmata. Flăcările au fost observate de paznic, care a sunat la 112, iar la faţa locului au sosit două echipaje ale pompierilor militari şi, apoi, echipajul de pompieri voluntari din localitate.


Intervenţia rapidă a făcut ca să fie evitată o catastrofă, militarii reuşind să localizeze flăcările care ameninţau să se întindă la zecile de mii de metri cubi de cherestea depozitaţi acolo. Incendiul a izbucnit în apropierea gardului, într-o zonă aflată în apropierea câmpului. Focul a distrus doar câţiva metri cubi de dulapi.  Patronul depozitului, Cornel Dobra a declarat pentru PRESSALERT.ro ” nu există nici o sursă de foc în tot depozitul. Este clar că a fost o mână criminală pentru că focul a izbucnit la nivelul gardului. Nu ştiu cine are ceva cu mine. Important este că nu a ars mai mult”. Pompierii militari au rămas la faţa locului pentru a se asigura că nu a mai rămas nici un focar de incendiu şi pentru a stabili condiţiile în care a izbucnit incendiul.

2 COMENTARII

  1. Probabil bisnitarii de lemn din Ociko.Aia au preturi mari,nu dau factura,si iti vand lemn verde la pret de lemn uscat…sor fi speriat de concurenta..
    Omul asta are lemn de calitate la preturi decente.Vo spune unu care a cumparat si din Mehala si de la Giarmata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.