BC Timişoara merge pe reţeta sârbească în primele amicale

BC Timişoara merge pe reţeta sârbească în primele amicale

0
DISTRIBUIȚI

costescu bc timisoara

Leii” din Banat vor juca şase meciuri de pregătire cu echipe din Serbia începând de mâine până la sfârşitul lunii august. Toare  jocurile vor fi în deplasare în ţara vecină, iar de duminica viitoare, alb-violeţii intră într-un cantonament de şase zile la Zlatibor. Cinci din cele şase adversare sunt echipe de primă ligă din Serbia.

Mâine, 20 august, BC Timişoara susţine primul test cu Sveti Dorde Zitiste, pe terenul echipei de liga a treia sârbească, locul 10 în Seria de Nord aeşalonul trei, serie de 14 echipe.


Meciul se va juca e la ora 20, ora României. Vineri, elevii lui Tudor Costescu trec la un adversar mult mai tare. Deşi iniţial al doilea amical era programat cu Proleter Naftagas Zrenjanin, locul 9 în liga a doua sârbească, adversarul a fost înlocuit cu KK Vrsac, fosta Hemofarm, înainte de retragerea companiei farmaceutice. Jocul cu locul 9 din campionatul trecut al primei ligi sârbe va începe la ora 19, ora României. La sfârşitul săptămânii, „leii” pleacă în cantonamentul de la Zlatibor, perioada d epregătire ce va durea şase zile, timp în care echipa va susţine alte patru jocuri de verificare în localitate şi la Cacak. În 26 august BC Timişoara joacă cu Sloboda Uzice, locul 7 în prima ligă sezonul precedent. În 28 august timişorenii joacă cu Borak Cacak, locul 11 sezonul trecut, iar a doua zi, adversarul va fi OKK Belgrad, fosta adversară a bănăţenilor din Liga Balcanică, locul 12 în sezonul precedent. Ultima zi de cantonament va aduce jocul cu Radnicki Kragujevac, formaţie ce evoşuează în Liga Adriatică, locul 5 sezonul trecut. George Toth va absenta de la meciurile de verificare de săptămâna aceasta după o accidentare la braţ, dar va pleca alături de echipă în cantonament. În perioada 6-8 septembrie, BC Timişoara va participa la un turneu în Ungaria, iar înainte de sezonul oficial se va organiza tradiţionala Cupa Timişoara, la care echipele participante vor fi anunţate în cursul acestei săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.