Negură Bunget a lansat videoclipul “Curgerea muntelui” şi se pregăteşte de turneu...

Negură Bunget a lansat videoclipul “Curgerea muntelui” şi se pregăteşte de turneu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

negurabunget2

Formaţia timişoreană Negură Bunget a lansat videoclipul Curgerea muntelui, melodie care este inclusă pe EP-ul “gând a-prins”, o introducere în prima parte a trilogiei muzicale şi vizuale a formaţiei, intitulată “Tău”.

Imaginile cuprinse în acest videoclip au fost realizate în Munţii Retezat şi pe Valea Cernei. Unele fotografii de studio au fost, de asemenea, utilizate de către artistul vizual Daniel Dorobanţu (care este responsabil pentru întregul conţinut vizual al viitoarei trilogii a grupului) să fuzioneze într-o explorare a straturilor şi elementelor naturale.


Timişorenii vor pleca într-un turneu internaţional de promovare a noului material discografic care va începe mâine în Polonia şi va cuprinde recitaluri susţinute în Lituania, Estonia, Finlanda, Germania, Olanda, Austria, Elveţia, Franţa, Marea Britanie şi Spania. Pe lângă datele internaţionale, Negură Bunget va întreprinde şi un turneu în ţara noastră, oprirea locală a acestuia fiind programată pentru data de 28 noiembrie la Setup Venue. Noul material al timişorenilor a fost înregistrat în studioul Negura Music, iar cele două piese ale EP-ului sunt “Curgerea Muntelui” şi „Tăul Fără Fund”. Cele două piese dezvăluie direcţiile muzicale majore ale albumului, care în final se îmbină în conceptul vizual de ansamblu. EP-ul va fi lansat de casa de discuri germană Prophecy Production în luna octombrie, într-o ediţie limitată de 500 exemplare pe vinil, care poate fi deja pre-comandată prin intermediul formaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.