Comemorare cu o mână de prieteni pentru victima „ucigaşului cu Ferrari”. Ce...

Comemorare cu o mână de prieteni pentru victima „ucigaşului cu Ferrari”. Ce spun despre eliberarea lui Cocoană din puşcărie FOTO

0
DISTRIBUIȚI

20130927_175707

Și-au dat întâlnire aproape 40, dar au venit mai puțin de 10 dintre foștii colegi ai lui Lucian Reja, tânărul de 29 de ani ucis  în 2008, pe trotuar, de un medic aflat la volanul unui Ferrari.

Foștii colegi de la Alcatel și prieteni au gândit acțiunea de comemorare mai ales că săptămâna aceasta Adrian Cocoană a fost eliberat din penitenciar, după ce a ispășit numai o parte din pedeapsă, la cinci ani de când și-a abandonat victima muribundă pe trotuar și a fugit.

Puținii tineri care au venit la locul unde a fost ucis Lucian Reja au aprins câte o lumânare. Ei sunt de părere că înăsprirea Codului Rutier esteo veste bună. ”Situația acum este foarte confuză și  cumva în avantajul celui care greșește. Legislația e greșită. Sunt organizații care spun că în noul Cod sancțiunile ar fi prea mari pentru șoferi. Pentru aceștea mesajul nostru este că nu poți  măsura viața unui om în ani de pușcărie și că poate sancțiunile mai aspre pentru șoferii care se urcă la volan cum nu trebuie vor preveni aciidente de genul celui în care prietenul nostru Lucian a fost ucis”, a spus Ciprian Scutca.

Vădit emoționat, tânărul, care a fost coleg de facultate cu Lucian Reja și coleg de școală primară cu prietena lui, a încercat să își scuze colegii care deși au rezonat cu ideea comemorării nu au mai venit.


”Important nu este numărul. Lumea nu are timp de așa ceva”, a remarcat tânărul. Deoparte, alți câțiva colegi de serviciu și prieteni  spun că nu sunt de acord cu eliberarea „ucigașului cu Ferrari” și cred că nici justiția, nici poliția nu și-au făcut datoria în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.