Fiţe la nuntă – să calci pe nori şi să fumege paharele

Fiţe la nuntă – să calci pe nori şi să fumege paharele

0
DISTRIBUIȚI

Alee de nori în loc de covor roşu,  rochii cu dantelă de culoarea untului sau decorate cu pietre Swarovski, pahare pline de şampanie gheata carbonica 2 pcare fumegă, decoraţiuni în culorile dragostei – acestea sunt cele mai noi tentante oferte la târgul “Zile de nuntă”, desfăşurat în acest week-end la Timişoara. Pentru romanticii incurabili sau cei care vor să se simtă în al nouălea cer şi la propriu, unul dintre expozanţi a venit cu o ofertă specială pentru viitorii miri – ceaţa grea.


“Nu se ridică deasupra invitaţilor şi nu are miros”, a explicat Paul Banias de la firma care oferă acest serviciu. În plus, paharele de şampanie pot oferi propriul show – o bucăţică de gheaţă carbonică le face să fumege. Preţul pentru aceste “delicatese” este între 50 şi 100 de euro.

Cele mai căutate produse din cadrul acestui târg au fost, ca de obicei, rochiile de mireasă.  “În acest an se poartă rochiile voluminoase, cu dantelă, decupate, de culoarea untului. Cea mai scumpă rochie costă peste 5000 de lei, este lucrată manual şi are pietre Swarovski”, a spus Natalia Scutaru, expozant. Preţurile rochiilor de mireasă sunt între 1300 şi 6000 de lei. Nu au lipsit de le târg nici ofertele pentru sonorizare şi lumini (250-400 de euro), filmare şi fotografiere (450 şi 1200 de euro), decoraţiuni pentru nunţi şi aranjamente florale (de la 200 de lei de persoană), torturi precum şi ofertele pentru jocuri de artificii. Costumele pentru bărbaţi au fost marele absente de la târgul ale cărui porţi mai sunt deschise şi astăzi la Teatrul Naţional Timişoara şi Expo Timco din zona Circumvalaţiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.