Apel către tinerii țărăniști din anii 90: ”Veniți acasă, în PNȚCD, pentru...

Apel către tinerii țărăniști din anii 90: ”Veniți acasă, în PNȚCD, pentru a-i împiedica pe moștenitorii lui Ion Iliescu să le fure viitorul copiilor noștri!”

0
DISTRIBUIȚI

sigla PNTCD

Cu un motto din Corneliu Coposu în față – „Datoria de onoare a fiecarui roman constient este de a contribui la lupta pentru apararea democratiei si pentru instaurarea principiilor generate de spiritul moralei crestine”  – țărăniștii fac apel la strângerea rândurilor.

Ei încearcă să atragă membri amintind de motivele pentru care au intrat în politică imediat după Revoluție: pentru a lupta cu cei care împiedicau visul nostru să devină realitate: sistemul lui Ion Iliescu și al structurilor provenite din partidul comunist și din fosta Securitate, cei care au confiscat Revoluția din decembrie 1989 și au acaparat România.

”În anii 90, ne-am regăsit cu toții ca membri și simpatizanți ai Partidului Național Țărănesc Creștin-Democrat, singurul partid care se luptă cu adevărat pentru ca idealurile noastre să devină realitate. Ne-am regăsit în PNȚCD pentru că aici ne aștepta Seniorul Corneliu Coposu, învingătorul moral al comunismului, omul care ne-a dat speranța că vom trăi în România noastră.


Am fost împreună, în PNȚCD, sute de mii de tineri care refuzau să fie o generație de sacrificiu. (…) Între timp, viață ne-a despărțit. Anii au trecut peste noi. Ne-am întemeiat familii și avem copiii aceia pe care visăm să-i creștem în România lui Corneliu Coposu și a noastră, nu a lui Ion Iliescu. (…) Luați împreună, noi, ținerii țărăniști ai anilor 90, suntem o parte importantă a segmentului românilor care împing țara înainte. Noi producem cel mai mult, dăm cel mai mult societății, dar primim cel mai puțin de la statul luat prizonier de o clasă politică incompetența și coruptă. Cei mai mulți dintre noi sunt dezamăgiți de politică. Și au toate motivele să fie. De prea multe ori au fost mințiți și furați. De prea multe ori, au văzut politicieni incompetenți și tupeisti defilând spre putere prin folosirea abuzivă a idealurilor noastre. Uneori, idealurile noastre au fost uitate și neglijate chiar de „ai noștri” și mereu călcate în picioare de „ai lor”, răspândiți prin toate partidele.  Astăzi, însă, la fel că în anii 90, România este în pericol! Urmașii lui Ion Iliescu au țara la picioare. Guvernarea USL ne asasinează economic jupuindu-ne cu taxe și impozite uriașe pe care le transformă în pomeni electorale. Guvernarea USL încearcă să facă din România un paradis al tâlharilor politici, lăsați să fure în liniște de o justiție de mucava. Astăzi, copiii lui Ion Iliescu pun în pericol viitorul copiilor noștri”, se arată în comunicatul transmis de țărăniști.  Mesajul oamenilro politici din acest partid e că astăzi, România are nevoie de PNȚCD;  după atâtea experiențe eșuate, după atâtea vorbe goale și idealuri furate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.