Fashion show şi concerte la carnavalul brazilian de la Timişoara

Fashion show şi concerte la carnavalul brazilian de la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Andreea_Balan_2

Amatorii de evenimente mondene vor avea parte de un veritabil spectacol care va aduce atmosfera carnavalului brazilian de la Rio la Timişoara, miercuri 2 aprilie, sub genericul Brazilian Carnival Fashion & Make-up Show.

Organizatorii evenimentului care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, începând cu ora 18.30, promit un spectacol deosebit, care se va derula pe parcursul a şase ore, timp în care vor fi prezentate mai multe colecţii ale creatorilor Aura Dumitru, Mihaela Motişan, Flavia Vieriu, Krisztina Keresztes, Paluggio, Leonard Collection şi Ego by Cătălin Botezatu.

Proiectul Fashion Evolution aduce la Timişoara numeroase vedete, persoane publice şi make-up artişti internaţionali, precum Alexandru Abagiu şi Denis Kartashev.


Invitaţii evenimentului se vor delecta cu un concert-show Brazilian Carnival by Andreea Bălan, un show spectaculos de make-up by Iuliana Sandu şi hairstyle by Sergiu Bacioi precum şi două trupe de dansatori care vor oferi un spectacol exotic.

Primul eveniment din seria spectacolelor Fashion Evolution a avut loc în luna octombrie a anului trecut, de această dată organizatorii optând pentru o fiestă.  Invitaţiile pentru evenimentul descris de organizatori ca „fashion monden“ costă 100 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.