EXCLUSIV Nepotul Patriarhului Daniel, arestat pentru trafic cu heroină Vezi VIDEO de...

EXCLUSIV Nepotul Patriarhului Daniel, arestat pentru trafic cu heroină Vezi VIDEO de la flagrant

5
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT au anihilat o reţea internaţională de trafic cu heroină, printre cei şase români şi turci arestaţi aflându-se şi flagrant heroinalugojeanul Birgian Emilian Ioan, de 29 ani. Acesta este nepotul Patriarhului Daniel, tatăl Preafericitului fiind frate cu bunicul arestatului, conform mai multor surse, care au confirmat pentru PRESSALERT.ro şi faptul că Emilian se mândrea cu unchiul său ori de câte ori avea ocazia. De altfel, tatăl lui Birgian a luat poziţie publică de susţinere a Patriarhului Daniel în conflictul acestuia cu fratele pe tema moştenirii. Arestatul este şi ginerele fostului primar PSD din Criciova, Ion Viorel Petrovici, cunoscut de toată lumea ca şi „Coco”, care a fost suspendat din funcţie după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Conform procuroriilor DIICOT, reţeaua din care făcea parte Birgian, acţiona pe ruta Turcia – România – Germania. Heroina din Turcia era ascunsă în torpedoul unei maşini, la fiecare transport  fiind aduse între 6 şi 10 kilograme. Drogurile erau destinate comercializării în România şi Germania. Conform imaginilor, Birgian a fost reţinut de poliţiştii de la „Crimă Organizată” în momentul unei tranzacţii.


„Trebuia să iau drogurile care sunt în plasă”, le-a spus acesta anchetatorilor. În plasă au fost descoperite cinci calupuri de heroină învelite în scotch. Chiar dacă  arestarea a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână de abia acum procurorii au dat primele informaţii despre anihilarea acestei reţele.

Înainte să fie arestat pentru trafic cu droguri de mare risc, nepotul Patriarhului a fost prins, de două ori, transportând ţigări de contrabandă. În 21 mai a.c., a fost oprit de poliţiştii din Oraviţa care au găsit în maşina sa 1000 de pachete de ţigări fără timbru, pentru ca două zile mai târziu să fie prins din nou în offsaid. În jurul orei 4 dimineaţa, agenţii de la postul din Dalboşet au oprit maşina condusă de Birgean pe DJ 571B. În urma verificării documentelor, Birgian a plecat fără acordul poliţiştilor.  A fost urmărit iar după ce a parcurs aproximativ un kilometru a aruncat din maşină 1039 de pachete de ţigări în valoare de aproximativ 8200 lei. Cu ocazia audierii acestuia, a declarat că ţigările le-a găsit într-un şanţ. În ambele cazuri, ţigările i-au fost confiscate şi a fost amendat.

5 COMENTARII

 1. Os de securist tot neamul generalului patriarh, asa ca nu ne miram ca este obisnuit sa incalce legea, asa ii invata pe toti la scolile lor, sa dispretuiasca legea si sa o incalce !

 2. Haladuid pe internet am dat de linku’ urmator:
  http://www.ziarullumina.ro/lumina/replici.php
  carele este oficiosu’ patriarhiei si ce-mi vazura ochisorii printre aburici de balta verde, era publicata o scrisorica (nu de amor, dar plina de limbisme)a unuia Gheoorghe Birgian, carele il ridica in slavi pe actualul patriarh si lovea in fratele patriarhului.
  Acu’ stand io pe balta verde din Ronat si gandind drept, am o mica intrebare: Cum de se face ca acest Birgian Gheorghe, un fiu al satului Dobreşti, comuna Bara, judeţul Timiş are acces la oficiosu’ patriarhiei? Cum de patriarhia romana, ce pastoreste spiritual milioane de enoriasi, a reusit sa scoata dintr-un sat anonim un vrednic limbist care sa-l glorifice pe Inalt Prea Sfintia Sa?
  Daca acest limbist ar fi stiut ca cine tradeaza o data, va mai trada inca de trei ori (pana canta cocosii o data – cum bine graita Mantuitorul in Gradina Ghetsimani) poate n-ar fi sarit in ajutorul acestuia in scandalul fratricid.
  O alta nedumerire mai am io: Acest limbist spune ca a facut pe carausul intre cei doi frati, plimband neste plicuri cu bani de la patriarh catre fratele mai sarac in contul unei mosteniri, iar in replica anterioara doi popi spun ca patriarhul n’are avere. Pai, vericilor, daca patriarhul n’are avere atunci de unde plicurile de bani pentru fratior. Mai degraba cred ca cineva a mintit atunci in toata povestea, ori popii, ori patriarhul ori limbistul birgian.

 3. Duminica, la biserica toti!

  __________________$$$$$$
  _________________$$$+$+$$$
  _________________$$$$$$$$$
  _________________$$$$$$$$$_$$$
  _________$$$$$$$__$$$$$$___$$$: $
  _______$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$ – — $$
  ____$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$_$$$ — –$$
  __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___$$$$ –$$$$$$
  _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$. —— $$
  _$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ——– :$$
  _$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$_$———– $$
  _$$$$___$$$$$$$$$$$
  _$$$$__$$$$$$$$$$$$
  _$$$___$$$$$$$$$$
  $$$$___$$$$$$$$$$
  $$____$$$$$$$$$$$%$$$$$$$$:)
  _!____$$$$$$$$$$$$
  _!____$$$$$$$$$$$$$
  _!______$$$$$$$$$$$$
  _!_______$$$$$$$$$$$$
  _!________$$$$$$$$$$$$$
  %%%%_____$$$$$$_$$$$$$$
  _%%________$$$$$$_$$$$$
  __$______$$$$$$$__$$$$$
  ________$$$$$$$__$$$$$
  _____$$$$$$$____$$$$$
  ___$$$$$$______$$$$$
  _$$$$$$_______$$$$$
  __$$$$_________$$$$
  ___$$$$ _______ $$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.